Liseberg

Kom nyss hem ifrån liseberg och de va la lite roligt inte såhära jätte roligt. Väntade ju helatiden på att få åka Atmos fear men aa de va ju tekniskt fel -.-
Så fick ju vänta år och sedan sa dom att den skulle vara stängd hela dan. Så vi åkte andra saker istället typ balder, uppswinget, uppskjutet, lisse tåget osv... Sen tänkte vi äta så gick och åt kebabtallrik som jag och seren delagde på gott va de men smakade inte riktigt kebeb :o
Men aa laddar upp lite bilder från dagen. Bilderna blir inte lika fina eftersom jag tar kort med min mobil.


Före

Efter




dålig uppdatering

hejhej. Vet att jag inte har skrivit så mycket nu och har ingen aning varför. Men nu täntke jag skriva lite om dagen. ar bara varit hemma sen nu men vid 5 tiden ska jag ut och åka till lisse med seren :)
Hoppas bara att de inte regnar så mycket som de regnade förut. De är ju bättre och gå när de regnar för då är de inte så många som är där. Men aa har inte så mycket och skriva ska gå och fixa mig nu. Men skirver lite senare !

 


Förlåt för ett sent inlägg

Vaknade ganska sent idag och jag planerade ett träff med anu så hon kom över till mig. Först cyklade vi runt lite för jag skulle skicka en sak till posten sen efter drog vi hem till mig och chillade lite här. Nu kom vi nyss hem för vi hade handlat i lidel för idag och senare eller snart kommer de gäster 18 pers hit som ska äta och ha det lite kuligt. Anu ska ju också vara med och äta så perfect blir de juuuh ! ;)
Vi kanske är lite barnsliga för vi ska vara med några yngre barn hahahaha :D
Men hörs senare eller aa .. .skriver lite senare !!



Ögonbryn

ny plockade ögonbryn. Är dom nice eller ?
Själv tycker jag att dom är tunna för har jag är inte van med tunna ögonbrun eftersom jag har haft tjockare eller vad man nu ska säga men nöjd är jag än så länge :)
Igga bilden...



sen inlägg i know.

hejhej. Sen inlägg jag vet, det är pågrund av att jag skulle hjälpa en person med något så aa har tagit tid. Men har ju varit med seren, vi gjorde inget speciellt bara varit lite här hos mig och chillat och åkt runt lite. Fick lite presenter av seren som hon köpte i turkiet de var ju snällt av henne :)
Hon var ju snäll och nopprade mina ögonbrun också hahah.. :D
men aa.. har ätit nyss och de var tvär gooo mat kinesiskt mat vet ni de är ju jätte gott mums !
Skriver nog lite senare. för har ingenaning om vad jag skriva just nu !! :o

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTT !!! <3


you are so beautiful

hejhej vaknade nyss som vanligt hahah. Jag måste säga en sak att jag drömmer varje dag så det kan vara de att jag vaknar sent och inte vill upp när ska jag upp. Jag drömmer sånna konstiga drömmar som jag har drömt innan och inte har drömt de är konstigt hahaha. Varför drömmer man ens ? någon som vet. Jag har faktiskt tänkt på de varför man drömmer. Men iallafall, idag blir de och träffa seren nog. Hon kom hem igår från turkiet så aa ska nog träffa henne idag och har ingenaning än vad vi ska göra men sen pooofff hitttar man ba på nått :)
så aa men skriver senare vad vi har gjort. Men måste bjuda på en låt som jag har alltid gillat, de går inte och sluta denna låten. Jag har gillat den jätte länge.. men ska dra ner och äta nu ha de ;)


svar till mina läsare !

Svar: Hur visste du vad min blogg hette ? :p
Saknar dig med bobo, vi träffas snart. Hör av dig på fb ba så planerar vi <3


Svar: tack så mycket att du kollar till min blogg ! :)
Svar: tack så mycket !


sugen eller ?

Här sitter jag och små äter lite paj för mig själv medans dom andra är där nere och äter höhöhö. Är ni lite sugen eller ? ;)
haha. Nu e jag faktiskt mätt. Men mer skräp mat blir de sen (godis,chips..) och film höhö. Asså jag har tgråkigt kan ni kommentera eller nått så jag har något att göra. Men aah då får ja la ha tråkigt bebbes. Men njut av bilden bara. Lite mer mm.. i livet :D



Tacksam för svar

Känner mig riktig uttråkad just nu...
Har ingenaning om vad jag ska göra det är boring :(
Just nu sitter jag bara och håller på men bloggen, som ni ser har jag ändrat lite med texten och sånt för de ska se finare ut. Men helt klart är jag inte. Försöker fixa kommentar delen hur man byter färg och hur man gör för att byta namn ist för " skicka kommentar " om någon vet hur man ändrar till något annat t.ex "klicka här" om ni/du vet så kommentera gärna för jag behöver er hjälp ! :)




Gratis mat e alltid bra!

hejhej kom nyss hem. Har varit ute med familjen och har ätit lunch/frukost ute. Vi åkte till min moster, hon jobbar i en salladsrestaurang eller vad de nu är. Vi fick ta gratis och vad vi ville så åt en kycklingssallad och de smakade perfekt ! :D
Efter åt skulle vi bowla men de va stängt, de låg precis nära så tänkte ju bowla för de va ju längesen. Så bestämde vi och åka någon annastans så vi åkte till Eriksberg och promenera lite och tog en fika och åt en glass. Beställde bara 2 kulor och fick ändå mycke som om de va 3 kulor hahaha gott va de men mätt blev man. Men nu sitter jag här och är jätte trött och ska gå och vila lite sen blir de lite gäster här så aa... :)
trevligt blir de ju. Men kan skriva lite senare ha de göttans !


Godmorgon läsare!

Godmorgon mina läsare :)
Vaknade alldeles nyss och känner mig fortfarande trött.. vill lägga mig igen men går inte för min morbror kommer hit idag ifrån stockholm och hälsar på. Men ska ta en dusch snart och tvätta håret också för känner mig smutsig haha. Har inget och skriva nu på morgonen för min dag har typ inte ens börjat. Har fler timmar och skirva senare så ses mina underbara läsare. Om ni vill ställa några frågor om något så skriv på kommentar så svarar jag ! :D


Jag och min lilla katt katt


Stolta över er !

Ni mina läsare är jätte duktiga. På två dagar har jag redan fått massor av läsare och kommentarer. Tack så mycket ! :) Fortsätt så det är jätte bra, glöm inte och följa min blogg på bloglovin Följ min blogg med Bloglovin
Sprid gärna vidare min blogg om ni vill, jag tvingar inte er bara så ni vet :D
Hoppas ni har det fint alla ni underbara männsikor !



Svar på tal .


Svar: bara bra :)


Följ min blogg babes !

Följ min blogg med Bloglovin


gaaaah

hej du där borta ! :P


wallahi jag saknar dig ! :o

waaaaaaai bror... Jag saknar dig för mycke nu. Har inte träfat dig under sommarlovet typ kanske bara några gånger. Sist va typ för en månad sen mer till och med. Ufff....
S Ä M S T A  sommarlovet bebe. Kom ut och häng med oss. Du saknar ju oss varför träffar du då inte oss haha ? :D
Dina/våra skämt dom är för underbara, vi kan våran humor på 100000 % vi bara nämner något och börja skratta. Dom härligaste tiderna man saknar vilka minnen. Och jag ska vara ärlig så var vinter 2010 våran bästa vinter. Vi var med vrandra helatiden då jag bodde där. Men här ? haha har ju inga och vara med här. Tvär tråkig ställe. Alla mina memories är där jag bodde alltså i biskop, biskop tillhör mitt hjärta inte här. Åhhh vad jag bara längtar tillbaka och önskade att jag inte flyttade assååå............................
Men du ska bara veta att i really love u babe ! :*
Asså saknar dig så mycket så de inte går att beskriva. Hör av dig när du ser detta armina ! :o <3
Som ni ser så skriver jag tvär fult hahahaha.






 


JAG SER UT SOM EN RÅTTA ! :|


BILD BOMB ! (gammla bilder)










yaaaaoo bre !

shululusan. Har ju värsta tråkigt just nu och jag vet inte ens vad jag ska skriva hahah. Men iallafall jag har kollat runt i mina bilder och nu saknar jag dom underbara åren och sånt. Speciellt så saknar jag vinter vet inte varför. När de är sommar vill jag ha vinter, när de är vinter vill jag ha sommar KNAS !
Men aa.. snart börjar man ju skolan också waaaah snabbt de går ändå när de har varit världens sämsta sommarlov :/
Men jag m¨åste faktiskt vara ärlig. Jag saknar skolan, saknar alla i klassen...
Men bjuder på en feeet gammal bild höhö :D


put your hands in the air and say yeeaaah yeaah !

Let's party all night !


Veckans blogg nu kör vi ! :)



Svar !


Svar: tacksam för svaret, de hjälpte mig och nu är texten borta ! :)


Någon som vet hur man tar bort saajmen ?


saknar mitt hår..

Ajuste glömde en sak till. Har glömt och sagt att ja har klippt mitt hår.. :|
Skulle klippa topparna bara men hon som klippte klippte ju mer och vet ni hur ledsen ja blev eller?
Jag börjar faktiskt och gråta. De va jätte långt och nu helt kort skojar inte. Hade under bröstkorgen och nu har ja bara början av brösten ååhh snälla... :(
Kolla själv om ni gör så, så ser ni hur långt hon har klippt... ååhh ja hatar detta. Men de växer ju hoppas jag !!



let's dance !

oouuufff.. har glömt och skriva en sak. I lördags när vi var på Gothia disco de var tvär roligt. Måste ju dit nästa år också. Såg många man kände där faktiskt. Världens bästa kväll, blev ju trött efter dom sista minuterna orkade inte göra något och svettades som FAN skojar inte ooouf vilken dag.



klarroo !

Gjort om designen. Såg inte så ut, men ändrade och sånt. Har nyss gjort header och är nu klar eller aa var klar för längesen höhö. Snabb e jag :)
Men bloggen e inte helt klart som ni ser. Försöker ju ta bort där de står saajmen men hittar inte vart man ska ta bort någonstans. Men aa vad ska man skriva nu?
Har ju typ inget och skriva ju har ju nyss skaffat blogg och vet inte vad jag ska skriva hahaha. Men ja hoppas bara inte denna bloggen blir hackad annnars... ååhh vet inte vad.



vad händer med världen ?

Har hört massor av katastrof som händer i norge. Det är katastrof. Själv tänker jag hur de känner för dom som va med i detta hur rädda dom har varit hur dom tänker. Världen blir bara värre och värre för varje dag. Varför kan inte alla bara leva sitt liv och leva tills man dör så man blir lycklig istället för att mörda andra och göra massa dumma saker?
vi vill leva peace och fortsätta leva så.. Räcker de inte ?
De här är förfärligt och jag fattar inte att just våran grannland Norge har drabbats av detta och unga ungdomar har dött av en terrordåd. Dom har inte ens gjort något och drabbats till något som de inte behöver. Vissa hade drömmar om livet och framtiden men de tog slut för vissa. Och därför ska vi stötta Norge för de som har hänt. Vi ska vara snälla mot andra och ta hand om folk. Tillsammans kan vi hjälpa de som händer runt om i världen !



Ny blogg igen -.-

Fattar inte vad som händer. Men mina blogg blir koonstiga, har ingenaning varför de blir så men that's life...
Ska börja på nytt och fortsätta tills de dör!
har ju inget att skriva för har ju nyss gjort om en blogg igen ååhh vad ja avskyr detta waaaah -.-
Men skriver senare hihi. Och förresten har ju inga läsare hahah, men ska sprida vidare detta om de inte blir så konstigt me de annars lägger jag ned men att blogg för ja blir så trött över vad som händer med min blogg ååh !!!





RSS 2.0