ont i hela foten, inte okej !!

Har nyss duschat och känner mig super fräsh. Idag gick jag till skolan och vi snackade bara om studieteknik och sånt annars har jag varit i göteborgskalaset. Jag, armina, matilda drog till kungsportsplatsen och där chillade vi lite och gick runt och tog lite gratis saker och lite bilder hahah :D Roligt var de ändå. Sen så gick vi in i trädgårdsföreningen och där var de en sån karusell för små barn och jag matilda armina åkte i den hahah fick nästan inte plats men dog av garv. Alla stirrade på oss -.- har dom aldrig sätt någon åka karusell ?
Men aa sen gick vi t 4-gott och köpte lite smått gott sen drog vi in till stan och luffa lite och käkade godis och sånt och snackade efter de gick vi bara runt och runt och kollade på saker. Men en härlig dag var de idag asså måste jag ba säga höhö. Men har värk över hela foten efter att ha gått så himla mycke idag men men..



fin fin dag

Skolan var rätt okej idag faktiskt inte såhära WOW va tråkigt de va men roligt va de idag. Fick ju träffa klassen och de blev jag glad över. Men aa har inte gjort något speciellt förutom skolan annars mår jag fin fin. Hur mår ni mina finisar ? Men nää nu ska jag inte skriva så mycket för nu ska jag ta en dusch och senare vet jag inte vad jag gör men vi ses mina underbara läsare !! :)



drar till ruttna skolan..

Vaknade för några minuter sen och känner mig stolt över att jag vakna så tidigt för ja har skola idag. Börjar 9 men ville vakna tidigare så gick upp halv 7 för jag tycker de ärbättre och vakna tidigare då känner mig sig extra pigg och hinner de man ska göra. Men aa för några minuter sen tog man en skön dusch väldigt varmt och skönt va de, jag ville stå där i duschen men tänkte på också att jag måste hinna och blogga också så aah gick ut från duschen och gick upp rill mitt rum. ASSÅ OMG DE ÄR SKOLA IDAG KAN INTE FATTA !!! men saknar ba klassen de är ba de. Annars skolan kan ju backa undan :(
Lovet har gått för fort kan inte fatta de. Men nu är dagen här som ingen har längtat över ...




Nu blir de och kolla på burlesque ==)

Har aldrig sett den så spännade blir de !!


final destination 5 snart !!

Film snart med familjen. Och frågan är om ja kommer våga kolla på denna filmen ?
Eller om jag vågar sova haha. Jaha då kör vi igång filmen snart med lite skrik och gömma sig bakom kudden som vanligt hahaha. Jag som älskar skräckfilm men när jag väl ser på en så blir jag så rädd så att jag gömmer mig bakom en kudde varje gång eller blundar eller håller för öronen hehe. Men lite skraj blir man när man ser något bara komma fram så från skärmen. Och nu regnar de för mycket så lite mysigt blir de eller ? med lite regn och regn och regn..  Men aa ha de lsålänge skriver senare :)


Wiz khalifa = ★



GOT 2 LUV U <3


svar


Svar: Den är ifrån cubus :)

Ullared :)

hejhej kom nyss hem efter en lång dag i Ullared. Har ju köpt lite saker som ja hitta men inte så mycket fakstiskt för jag har redan saker jag behöver hemma så sparar på cash ;)
Och som tur gick man innan de började regna. Men när man va påbäg hem till gbg så regnade de som fan herregud :o men aa som jag ser nu har de regnat här också..
Här är de lite saker ja köpte idag.



+ två bh som ja inte har orkat ta kort på haha :p


Godnatt


I just want this !


memories ♥












just nu

Sitter just nu och softar här :D



dålig uppdatering

Hej hej som ni ser har jag en dålig uppdatering . Men igår orkade jag inte skriva på bloggen för kom hem sent och har sprungit och mycke och sånt så har inte orkat. Men var i lisse igår och de va ändå ganska roligt. Stannade där bara till 10 för föräldrarna ville att vi skulle åka hem lite tidigre så aa.. Annars hur e de med er ? Själv mår jag ff bra. Men en sak gör mig dålig är att vi snart börjar skolan -.-







En gammal låt kan göra till en ny !


Nytt !

Alltså jackan !

GE MIG SOL INTE REGN !!

jag måste erkänna en sak att jag hatar när de regnar och samtidigt åskar de eller blixtrar de. De låter ju så högt också de skrämmer mig lite hahahahá. Och nu måste jag säga att de jag skiver nu händer de exakt nu de blixtrar och åskar. Men som tur gick man inte ut idag, hande ju bestämt och åka till stan men de blev inte så :)
Annars vet jag  inte hur jag skulle ta mig hem höhö. Men aah ska kolla på film och mysa lite i de wanna be mysiga vädret men hörs seanre ! :)


Mean girls 2 nu kör vi igång filmen !!

Mums idag åt man ju hamburgare som jag har sagt och de var ju super duper gott. Jag älskar skärp mat höhö (a)
Men aa ... har kollat lite på film idag och varit med kattis och nu blir de mysa med sig själv och kolla på film igen. Denna gången blir de inte bara en film utan en speciell film hahaha. Måste barav säga att jag älskar sånna ungdoms filmer speciellt amerikanska filmer ! Men dagens film blir Mean girls 2 och jag har velat kolla på den länge faktiskt, har aldrig sätt den innan så de blir la bra och kolla på en film som man aldrig har sätt annars kollar jag på en film typ 100 gånger hahaha. Men vet inte om den är ny eller så eller är den ? för de har aldrig kommit på bio och nästan alla nya filmer kommer på bio och så finns redan den filmen i biblioteket hahahahaha aawweeesome. Men ska inte skriva mer för nu ska jag kolla på film och chilla ha de bror PEACE OUT !




Mean girls 2 nu kör vi igång filmen !!

Mums idag åt man ju hamburgare som jag har sagt och de var ju super duper gott. Jag älskar skärp mat höhö (a)
Men aa ... har kollat lite på film idag och varit med kattis och nu blir de mysa med sig själv och kolla på film igen. Denna gången blir de inte bara en film utan en speciell film hahaha. Måste barav säga att jag älskar sånna ungdoms filmer speciellt amerikanska filmer ! Men dagens film blir Mean girls 2 och jag har velat kolla på den länge faktiskt, har aldrig sätt den innan så de blir la bra och kolla på en film som man aldrig har sätt annars kollar jag på en film typ 100 gånger hahaha. Men vet inte om den är ny eller så eller är den ? för de har aldrig kommit på bio och nästan alla nya filmer kommer på bio och så finns redan den filmen i biblioteket hahahahaha aawweeesome. Men ska inte skriva mer för nu ska jag kolla på film och chilla ha de bror PEACE OUT !


hyrt film YÄY

Har inte skrivit så mycket på bloggen idag för jag måste ta hand om mina katter. Dom har ju kastreras idag så måste kolla till dom. Ajuste har skaffat photoshop :D Men måste bara säga att den är komplicerat  fattar inte ett dugg men som tur gick man till bibblan(biblioteket) och lånade ett par böcker som man snart ska läsa hoppas jag. Men aa annars har jag ju försökt mycke med photoshop men ändå kommer jag inte fram med de jag vill hahah :) Ajuste glömde också att jag ahr hyrt en film ifrån bibblan alltså Mean girls 2 som jag har velat titta och idag gäller de och kolla men lite smått gott !!!! :D Men aa har inte så mycket mer och skriva för jag ska äta snart och de blir mumsiga hamburgare som baba gör hihihi men ha det göttans men er och ta hand om er puss ! :*


Måste bara säga att jag sakanr vintern beroende på jackan haha vet inte varför men jag är taggad tills vintern höhö :D:D::DD::D:D

Rubriknamn?

Hejhej. Har nyss hjälp min pappa med tvätten och är nu Påväg t banken för att hämta mitt idkort. Sen blir de nog och åka t akuten och hämta katterna :) men aa som sagt har jag inte typ gjort något idag. Men senare kanske de blir något att göra !

Bloggar via mobilen :-D

Hejhej försöker sova men kan bara inte haha. De dumma va nyss att jag precis hade skrivit ett inlägg men sen råkade jag trycka på något så det gick bort så skriver ett nytt nu. Haha måste erkänna att det är första gången jag bloggar ifrån min mobil och jag tycker de går snabbare och blogga genom mobilen bara för man skriver med t9 haha :) och det är också coolt att man kan blogga via mobilen. Men ska inte skriva så mycket nu för de drar pengar ifrån mobilen för jag är inte inne på wifi och att jag ska försöka och sova. Men godnatt bloggläsare och sovgott!

Grattis till vinnarna som blev veckans blogg ! :)

VINNARE 1 ♥
VINNARE 2 ♥

VINNARE 3 ♥
VINNARE 4 ♥


Been dreaming this since I was young So baby girl I’ll be going til I’m gone


Borta bra, men hemma bäst !

Kom nyss hem. Har varit och ätit i Sliverdraken och de var extremt gott måste jag säga :D Men aa som sagt har jag varit i Jönköping och kom precis hem efter jag hade ätit ute. Måste säga att de blev fint väder när man kom hem. Var de för jag kom hem eller hahaha ? haha nej skoja. Haha har ingenaning om vad jag ska skriva eftersom jag e lite trött efter att jag har typ somnat i bilen och har lite ont i nacken :P



Jönköping

hej hej är nu i Jönköping och har ätit mat här. De var ju gott vi grillade ju + så var det faktiskt också bra väder hör men inte nu bara molnigt -.-
Men aa vet itne riktigt vad jag ska srkiva eftersom jag typ inte har gjort något här än. Skriver nog lite senare yaaao.



Mot Jönköping !!

Vaknade alldeles nyss och känner mig fortfarande trött och vill lägga mig. Men kan inte för om 2 timmar åker jag till jönköping med bil ååhhh vad jobbigt de kommer bli. Men som tur har man skaffat nya låtar så därför blir de och lyssna på muisk hela vägen dit och tillbaka :)
Annars hur e de med er ? haha gissar på att ni inte än e vakna. Men aa inte så bra väder idag i Göteborg som ni ser. De regnar ju så lika bra och åka till Jönköping kanske finare väder där ? Men de får man la hoppas på att de blir annars blir jag riktigt arg :o
Men bloggar nog lite senare i Jönköping kanske om jag kan ha datan haha. Men vi hörs !!



Jönköping imon!

Imon drar man till jönköping så kanske inte hinner och blogga imon men kommer ändå hem samma dag så kanske hinner. Men ska försöka ! :)


HAHA omg första videoinlägg :o


utsikten ifrån riverton





Riverton hotell

Kom alldeles hem nyss och är jätte trött. va där i 3 timmar herregud orkade inte ens vara där ville hem helatiden. Alla bara snackade med varandra och babla (stavning) Men aa annars har ju maten varit gott. Lägger upp bilder så ni får se. Men nu ska jag bara ladda upp bilderna och sen sova för jag e jätte trött efter dag ouuuf herregud !


Förrätt: ehm.. ankbröst med knapriga bröd och lite grönsaker :)

Andrarätt: Entrco eller vad de nu heter hehe. Och potatis och grönsaker med rödvinssås.

Efterrätt: vitchocklad puddig med krossade hallon och nån slags knaprig bröd eller vad de e hahaha :D

Mtv

Just nu sitter jag och kollar på tv. Hahah har ju inget annat för mig så aa sitter och kollar på Mtv :)
Tänkte lägga upp ett inlägg lite snabbt för vid 7 tiden drar jag ut och tror inte att ja hinner skriva nått eller att jag glömmer så skriver nu. Men aa bjuder på en gammal bild när man väl var sminkad alltså mycke smink på mig annars har jag bara på mig mascara och inget mer. Men skriver mer sen när jag kommer hem och om jag ens hinner men då ses vi ! :D



nyvaken cheey

Godmorgon läsare eller om ni är vakna. Vaknade alldeles nyss och känner mig fortfarande lite sömmnig haha men vakna måste man ju.   Så har inte så mycket om skriva just nu för min dag har knappt börjat. Men idag ska jag äta middag i ett hotell vid 7 tiden som jag skrev igår. Men innan middag så gör man ju såklart nått :)
Men skriver lite senare för jag ska gå ner och äta fröökust :D




puss

Sitter och har tråkigt och pratar i telefon med hannah har ingenaning om vad vi ska prata om så bara snackar om något som har hänt eller nått hahah :D
Och här får ni en bild på oss. Vet att jag e kort men jag föddes som jag är!


vill ni vara med så kommentera !

hejhej nu startar jag en ny veckans blogg eftersom den andra blev lite krånlig. Om ni vill vara med så ska ni kommentera på inlägget jag e med och jag lottar ut 2 personer som blir veckans blogg !
Och de börjar från och med nu :)


Fest hos mange !!


Chill dill med livet vettuh ;)

tjena tjena sitter och lyssnar på gammla låtar som ff är bra faktiskt ! :)
men aa har ju inte så mycket att skriva lyssnar ju bara på musik och tänker om jag ska kolla på film eller nått. Men senare hittar man alltid vilken film man ska kolla på så aa ha de sålänge.



I miss u babe !




sidflätor and siman like it !



Who run the world? Girls!

Låten är sann de är vi tjejer som styr världen!!

Lördag varje dag :)

Boring day och boring väder -.-
Seriöst vad e de för väder här i Sverige uuuussccch :s
Men aa så är de här välkomen till Sverige. Har inte gjort något idag har bara varit hemma och softat och kollat på film och that's all. Vad kan annars hitta på ?
Alla är utomlands och de suger och jag har ingen energi och göra något just nu hahah. Känner mig rätt lat att jag inte ens orkar gå några steg :p
Men aa imon blir de och äta middag i ett hotell eller nått aa ska käka där för min fasters man syster skulle komma från amerika eller vad de nu hon kommer ifrån. Och på söndag blir de Jönköping :)
Bjuder på en bild




Checka hannahs blogg ;)

Checka in min kompis blogg. Hon har nyss gjort en blogg så hon har inga bloggläsare så checka in hennes blogg genom att klicka på bilden :)

dance dance-dancing in the dark!


baby i'm into you..



When I look into your eyes it's over
You got me hooked with your love controller
I'm tripping and I can not get over
I'm feeling lucky like a four leaf clover
Cos i'm into you

i can't wait

hej orkar inte längre ha blogg pasue så skriver lite nu. Kom nyss hem, har ju cyklat runt över hela gbg typ haha men nej. Cyklade där jag bodde innan typ och sånt och träffade lite folk. Men aa idag cyklade man till backaplan med seren där hittade mna mycke saker juuh som man ville ha och har köpt nu :)
Köpte en röd topp och en t-shirt och en hoodtröja bättre kan de inte bli va ?











blogg pause !

hej, nu tänkte jag att jag skulle ha en blogg pause eftersom jag typ inte har något och skriva så aa. De är la bäst och ha blogg pause för då vet ni att jag har de. för ni ser ju nu att jag inte skriver något typ så lika bra och ha en blogg pause. Men aa kanske skriver någon gång om ja orkar annars skriver jag inget. Men vi hörs om en vecka !





Stan

hejsan hoppsan nu drar man till stan med anu & seren ! :D
Ha de.

RSS 2.0